lördag kväll

Hejhej!

Nu sitter jag och Sarah på Gnistan, vi har haft vår sista spelning nu.
Så vi ska se på Snowroller, sen vet jag inte vad vi ska göra :D

Hade!

torsdag

Åh imorrn äre Freeedag! :D
Längtar så sjukt mycket, älska helger. på LÖrdag kväll blir det min och Sarahs sista spelning på Gnistan, trist men ändå skönt. Då kan man börja vara ledig på helgerna, hela Februari har varit full av spelningar. Men det ska bli skönt oxå :)

Hinner nog inte blogga nåt imorrn, på grund av att jag far nästan direkt från skolan till Gnistan. Jag slutar 3, och far halv 5. Och jag har inte packat nå grejer jag ska ha till Sarah än heller, så jag måste göra det.

Jag säger gidnatt med denna bild.



Haha så känner jag mej nu :D

Hade bra!

emma rödhårig?

Ja som ni ser, är inte jag mästare på att rita i Gimp.



Men nä, jag tänker inte bli rödhårig. Jag tänker vara blond så länge som möjligt :)

torsdag

Hejhej!

han inte uppdatera nåt igår. För jag och Eve for in till stan direkt efter skolan, och jag kom hem vid halv 10.
Vi gick runt på stan tills typ halv 7, då började vi gå upp mot Skyttis. Vi såg på en hockeymatch, typ ÖSK:s 96:or mot Svedjeholmen eller nåt^^ Sen tog jag och Eve bussen hem vid kvart över 9, så jag var hemma vid halv 10. Då såg jag på OS, när Sverige tog guld, sedan gick jag och la mej.

Idag var det ganska bra dag på skolan. Vi hade musik i 90 minuter, sen 40 minuter rep med bandet.
Efetr skolan hämtade jag Emil på Arnäs, sen gick vi hem och gjorde mat. Så nu har jag precis äte klart.
Jag har rätt mycket läxa jag måste göra ikväll. Jag är hos Sarah hela helgen så jag hinner inte göra nån läxa nu i helgen.

Men jag hinner inte skriva mer nu, har lite grunx att göra. Vi hörs!

tisdag

Hej svej.

Nu sitter jag och kollar på Skicross, det är typ andra gången jag ser på det, grymt roligt att kolla på. Det är tydligen en ny gren i OS, det e ju kul. Oj vad jag lät inolverad i Skicross nu, men det är jag inte. det enda jag vet är att Anna Holmlund leder kvalet.

Sockerkakan jag bakade tidigare ikväll blev lyckad faktiskt. Jag är mest bara ivägen i köket, men det gick rätt bra om jag ska vara ärlig. Kanske ett framsteg...eller inte. Jag slår vad om att jag kommer få IG i hemkunskap, det är verkligen mitt mardrömsämne. Usch, jag ryser bara jag tänker på det. Men jag får väl kompensera det med bra betyg i andra ämnen då^^


Här är ett exempel på en Skicrosstävling. Den banan dom kör med nu på OS är det mer hopp i och sånt, men skitsamma.

 

Jag har även skapat en grupp på Facebook, jag tycker alla ska gå med i den. Gruppen heter ''Vi som inte förstår poängen med Scrapbooking''. ALLA ska gå med! :D

 

Nu ska jag se på skidskyttestafett, vi hörs!

tisdag

Hejhej!

Idag var det 28 minus, så vi åkte inte skidor på idrotten imorse. Jag skulle ha dött innan jag kom ut i spåret ändå så, haha. Vi såg istället på en film om doping som var typ från 1764, sedan pratade läraren om doping. han sa typ 32658 gånger att vi aldrig ska använda såna preparat, plus att han sa till killarna asmånga gånger att ingen tjej vill ha en kille som dopar sej. Jag började tänka efter 187556:e gången att vi har nog fattat det här nu.

Annars så var lektionerna idag ganska roliga. varje lektion fick vi pröva att ha ett funktionshinder, som att se dåligt, vara helt blind, döv, halvdöv, och ha en arm och skriva med fel hand. Det var rätt kul, fast dom flesta tappade koncentrationen, alla glömde att jobba^^ Och jag kan säga att det är svårt att vara helt blind och skriva en saga, det funkar inte.

Efetr skolan for jag och pappa och handlade, sen hämtade vi Emil från fritids. Efetr det åt vi, och för en liten stund sen for pappa och Emil till våran kusin. Så nu ska jag baka en sockerkaka, vi får väl se hur det går..




Ikväll ska jag nog bara se på teve och ta det lugnt, kanske göra nån läxa om jag hinner och orkar.

Hade!

dagens låt



The Offspring - Race Against Myself


Jag har kommit in i en Offspring-period. Men jag älskar deras musik, så ärne.

måndag








Blå blå vindar och vatten...











Haha alla älskar min pose där då =)


Vi hörs!

måndag

Hejhej!

Har inte orkat blogga så mycket nu i helgen, men det ska bli bättre uppdatering nu.

I går så var jag och Sarah på badhuset, det var typ 3 millenium sen jag var där så det var roligt. Vi träffade 2 killar från Sarahs klass så vi var med dom ett tag. Vi for därifrån vid halv 4, då for vi direkt till Gnistan, för vi hade spelning halv 5. Sedan gjorde jag inte så mycket mer igår.

Idag var det typ asdrygt i skolan. Ingen rolig lektion, plus att det var äcklig mat. Men jag ska ut och gå ikväll, då kanske jag blir på bättre humör :)

ikväll sk ajg som sagt ut och gå en sväng, sedan blire väl att se på teve, OS blir liksom som sen magnet till teven. Teven skriker till en ''Kom och sätt dej här och se på OS en stund!'' Och jag säger ''Nej jag har inte tid, jag har massor av läx...okej en liten stund då.'' 2 timmar senare upptäcker man att man suttit en liten stund för länge.

Nä nu ska jag hjälpa till med maten lite grann, sedan går jag nog ut. efetr det ska jag eventuellt lägga upp lite bilder från förra helgen. Vi hörs!

lördag

Hejhej!

Idag vaknade jag vid 8, asdrygt. Jag hade nog velat sova några timmar till. Men så ärne.
Så jag började se på American Pie - The Book Of Love, tills typ kvart i 9. Då gick jag ner och käkade frukost.
Så nu sitter jag och gör ingenting. Förutom att jag vill slå sönder min mobil. Den startar, och sen dör den. Sen startar den igen, osså dör den. Sådär har det hållit på nu i 50 minuter. Jag prövade ta ut batteriet och satte in det igen, men då fortsatte det bara.

Idag har jag och Sarah 2 spelningar, kulkul. Så jag ska vara på Gnistan vid halv 2. Emil ska fara på JuJutsu strax före 11, han ska få skjuts av nån. Så efter det kan jag börja göra mej iordning.

Nä nu ska jag slå ihjäl min mobil, vi hörs!

torsdag

Hejhej!

Idag är jag trött som bara den, det var jag igår oxå. Jag satt med läxan halva natten kändes det som, men nu är det bara träning till projektredovisningen kvar, sen äre nog klart. Men jag är tveksam om jag orkar, men det måste göras ju. Annars blir det ännu mer jobb, och det orkar jag verkligen inte.
Nu i helgen blir dte selningar varje dag, vet inte om jag orkar det heller^^ Jo men det ska jag göra, är bara på ett ''jag orkar ingenting''-humör. Det är jobbigt. Men jag får väl bota det humöret på...nåt sätt.

Jag har laddat ner lite filmer, så när jag gjort klart allt inför projektredovisningen så blir det nog att se på film. Ska försöka komma i säng lite tidigt ikväll, så jag slipper vara trött. Måste vara pigg i helgen, för det är verkligen inte skönt att ha en spelning när man är trött och på dåligt humör. Det suger.

Nä nu ska jag göra klart läxan, så slipper jag hålla på med den senare. Vi hörs!





Jag och Sarah tog lite bilder i Lördags. Det kanske kommer upp fler nån dag^^

onsdag

Hejhej!

Nu sitter jag på mammas jobb och bloggar lite.
Vi kom nyss hit, och jag och Emil har varit och handlat,så nu ska vi äta lite :)

Vid 6, när mamma har slutat, ska vi fara upp till Mormor. Men fram till dess vet jag inte riktigt vad vi ska göra^^

Vi hörs!


onsdag

Hejhej!

Idag slutade vi 2, asskönt. På tyskan ska vi spela in en film i mindre grupper, våran kommer bli skitbra. Vi ska bränna upp en ordbok, haha :D

Om en liten stund ska jag gå ner till Arnäs och hämta Emil på fritids, sedan tar vi bussen halv 4 och åker in till stan. Där är vi hos mamma på jobbet tills vi ska fara till Mormor och Morfar, mormor fyller år så vi ska dit och äta.

Jag har typ injge mer å skriva, och har inge mer tid heller, så vi hörs!

tisdag kväll

Hejhej!

Idag var jag i skolan, det gick rätt bra.
Efetr skolan hämtade jag Emil, och vi gick hem och lagade mat. Båda päronen jobbar, så jag e barnvakt.
Nu sitter jag och gör massa läxor, så har inte riktigt tid att blogga.
Men vi hörs! :D

Måste bara lägga in dagens låt oxå :)



The Offspring - Hammerhead

dagens låt



The Offspring - Half-Truism



Btw, nu ska jag ta ett varmt bad, gud så skönt!

måndag

Nu kommer lite bilder från det gångna 2009 :)
Dom är inte i månadsordning, utan helt huller om buller.



April.



April.



Juni.



Augusti.



Juni.



September.



November.



April.



Juli.



Augusti.



November.



December.



2009 var bra, 2010 blir ännu bättre :)

måndag

Hejhej!

Idag är jag hemma från skolan, jag e sjuk. Eller jag har världens sår på innansidan av läppen. Det är ungefär som en blemma fast ännu värre. jag fick den typ i Fredags, och det har inte blivit bättre. När jag äter och dricker så svider det som sjutton där, och även när jag inte gör nåt så svider det iallafall. Rätt så drygt.
Mamma ringde till läkarn  för en stund sen, men jag vet inte vad dom sa.

Så idag ska jag väl inte göra nåt, det går ju OS på teve dygnet runt, så det finns ju nåt att titta på iallafall :)

Eftersom jag inte har nåt annat för mej så lägger jag upp lite bilder från tårttävlingen i Fredags.



Min, Eve och Jeppes tårta. Edde skulle ha vart med oxå men han va i Timrå.



Bella, Joel, Lina och Anjelitas tårta.



Viktor, Ludde, Simon och Matets tårta.


Jag glömde ta kort på den tårtan som gick vidare från klassen, Jocke, Johan, Elin och Marion hade gjort den. Men den var blå och hade en pusselbit på tårtan.

Hade!

söndag kväll

Hejhej!

Har inte kunnat blogga på hela helgen, på grund av ingen tillgång till internet.

Jag och Sarah har haft spelningar hela helgen. Och igår var vi på Gnistan hela dagen, eftersom vi hade 2 spelningar. Men Sarahs morfar hämtade oss direkt efter andra spelningen, så då hann vi se Melodifestivalen. Var det bara jag och Sarah som smälte när vi såg Eric Saade?! Jag tror 99 % röstade på han bara för att han var så snygg. Men låten var oxå rätt bra :)



Jag smälter :) Jag gillar inte Molly Sanden längre, hon tog min kille :( Skippa hans halsband med M:et på, haha.

Medans vi såg på Melodifestivalen blekte Sarah mitt hår oxå, det blev rätt bra :)

Nä nu ska jag sova, jag e sjukt trött. Hade!

fredag

Hejhej!

Nu har jag kom mmit hem från skolan. Det gick inte så bra på tårttävlingen, vi gick inte vidare från klassen. Men jag tyckte iallafall att vi hade snyggast tårta (a). Men den var god, trots att jag inte kunde äta så mycket. Jag har fått ett hemskt sår inne i munnen, som svider nästan exakt hela tiden, så när jag äter och dricker svider det ännu mer. Men det går kanske bort snart, vi får se.

Nu ska jag duscha, och sedan äta mat. Vid halv 6 ska jag vara på Gnistan, och då är förhoppningsvis Sarah där oxå. För vid halv 7 har vi våran spelning, vi splear ju innan teatern där börjar. sedan följer jag med Sarah hem, för jag ska vara där hela helgen :D Askalas =)

Ikväll kanske det kommer lite bilder på tårtorna om jag kan föra över dom från mobilen, teknikkunnig som jag e *HOST* .

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs! :D

dagens låt



The Offspring - Trust In You

Älskar gitarren som går genom hela låten, plus att texten är riktigt bra :)

torsdag

Hejhej!

Idag var det nog veckans roligaste dag på skolan. Jag hade musik sammanlagt 130 minuter. Alltså 2 timmar och 10 minuter :D Men vi hade först musiklektion 90 minuter. sen på eftermiddagen hade jag rep med bandet i 40 minuter. Skitkul! Sedan var det asgod mat, tacos :) Fast jag gillar inte ''köttfärsen'' på skolan. Det är mer som typ köttfärssås. Men jag ska inte klaga direkt, det går att äta.

Om en stund ska jag nog äta, sedan ska jag och Eve gå en promenad/jogga/vilketsom. Vi ska till affärn och handla lite saker till tårttävlingen imorrn :D Vi kommer lätt vinna med våran tårta, den kommer bli bäst. Säg vi.
Haha nämen vi får se hur den blir, det kommer kanske upp lite bilder på den.
Det kommer nog kinte bli världens bästa uppdatering i helgen, eftersom jag har spelningar. Plus att jag ska vara hos Sarah hela helgen. Men jag kanske tar med datorn, vi får se :)

Nä nu ska jag kolla hur det går med maten, vi hörs!

onsdag

Hejhej!

Idag slutade vi 2. Så direkt efter skolan for jag och Eve in till stan. Vi var typ inne i stan vid 20 över 2.
Vi gick typ bara runt och gjorde ingenting. Flumma som vanligt typ. Men vid 4 så kom Markus in till stan. Men vi typ spionera på han först, haha så han märkte oss inte förrän typ halv 5 :D
Men då ställde vi oss vid typ GameStop i TVÅ (?!) timmar, och bara snackade. Jag fattar inte hur vi orkade stå där i två timmar, men det kändes typ som en halvtimme^^.
Haha, jag måste bara berätta vad som hände medans vi stod där.

Det kom ut ett gäng killar från GameStop, där vi stog. Alla tre tyckte att den ena var jättelik Idol-Rabih. Men när vi kollar noga så ÄR det Rabih, haha. Men det var inte det roliga. Det roliga var att medan han gick och snackade med dom där killarna så går han in i en stolpe som finns i gallerian. Och den stolpen står på kanten av gången, så det är typ omöjligt att gå in i den. Haha vi höll typ på att gå sönder av garv :D

Sedan skulle jag och Eve ta 10 över 6-bussen hem, men när vi stod och snackade i gallerian så kollar vi på klockan. 18.11. Haha tajming eller vad? Så vi fick lov att vänta tills 10 över 7. Men Markus for hem vid typ kvart över 6 så vi hade inget å göra. Som om vi hade nåt att göra i gallerian. haha ingen hade nåt vettigt att prata om, så jag tog upp ämnet väder hela tiden. fast man inte såg nånting ut överhuvudtaget.
men vi gick till UH och satte oss där ett tag.

Så jag har typ inte gjort nåt sen jag kom hem, sett på teve typ.

Och imorron har vi 90 minuters musik, happy face :D

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer, jag ska snart stänga av datan och läsa lite. Men jag har snart läst ut alla böcker jag lånade för exakt 2 veckor sedan. Så jag måste låna nya böcker snart :)

Hade!

tisdag

Hejhej!

Idag var det en ganska lugn dag i skolan. Vi hade teori på idrotten första lektionen. Sedan hade vi livskunskap, där vi fick diskutera hur våran tårta ska se ut. På Fredag har vi tårttävling, skojskoj. Sedan hade vi engelska. Jag och Eve var helflumm, vi satt och garvade åt nåt som inte ens var kul. Fast det var kul just då, men inte nu (x
Efter lunch hade vi matte. Då lyssnade jag på musik och förberedde min muntliga redovisning jag ska ha nån gång framöver. Blev ganska nöjd med den faktiskt :)

Och nu har jag precis ätit, eller för en liten stund sedan. Fiskpinnar, mums.

Nu om en liten stund ska jag och Emil ut och leka i snön, länge sen jag gjorde det nu haha.
Sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, nånting lär det väl bli. Kanske sätter mej ner och skriver lite låttexter.

Bara för att alla andra gör det så slänger jag upp dagens outfit. Faller för grupptrycket :P



Skjorta - Gina Tricot
Svart Linne - Gina Tricot
Lacktights - Gina Tricot (haha, nej jag gillar inte Gina :) )
Tjocksockar som inte syns - Farmor :D

Nu ska jag klä på mej för att leka i snön, vi hörs!

måndag kväll

Hejhej!

Nu är jag inne på lite olika sidor och kollar på olika kläder jag vill ha.
Här kommer lite av dom:




StayHard, 898 kr. Dock herrmodell, men ändå.



StayHard, 998 kr. Oxå herrmodell^^


_____________

Jaha, nu vill inte Blogg.se ladda upp fler bilder. Men jag hittade en fin mysig kofta på BubbleRoom för 1499 kr. Varför ska allt vara så dyrt?!

Nu ska jag lägga mej i sängen och läsa en stund. Vi hörs imorron!

måndag

Hejhej!

Idag slutade vi 20 över 2, vilket var rätt skönt. Direkt på morgonen hade vi rep med bandet för första gången, det var skitkul. Vi kom rätt långt på låten vi ska spela, så jag är mer än nöjd. Sedan hade vi bara rätt tråkiga lektioner, men jag överlevde iallafall.

Nu om en stund ska jag laga lite mat. Eller jag ska ta fram resterna från igår och värma på dom haha :D
Mina kökskunskaper är så bra så jag kan värma på maten, *applåder* tack tack :D
Sedan ska jag nog ut och gå en sväng, måste ut och röra på mej.
Jag ska följa med faster på gym på LÖrdag förresten, är sjukt taggad, haha. Men jag längtar faktiskt att få röra på mej, är sjukt trött på att bara sitta hemma och damma.

Men nu ska jag börja plocka fram maten, vi hörs!

söndag

Hejhej!

Nu har jag nyss vaknat, så jag ligger i sängen och fryser. Eller bara lite grann, om huvudet.
Jag ska väl gå ner å äta frukost, sedan ska jag hjälpa till å fixa inför pappas kalas. Typ halva släkten ska komma och äta, haha. Sen ska morfar hämta mej, och då ska vi till Gnistan. Har spelning där ikväll vid 5 :)

Har lite bråttom, så hinner inte skriva mer.
Hade!

lördag

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från stan, det var grymt mycket folk! Inte undra på, när det är Melodifestivalen ikväll.
Mamma såg Bert Karlsson gå förbi bilen när hon väntade på mej, haha.
Jag handlade lite oxå, det ni ser nedan.





Jag ska ha på mej det ikväll på spelningen. Eller ikväll är det väl inte, men vid 3 :)

Nä nu ska jag käka lite, sen ska jag fixa det sista innan jag åker till Gnistan.

Hade!

lördag

Godmorgon!

Igår gick jag och la mej rätt så tidigt, tror jag somnade runt 12 eller nåt. Men jag låg och läste lite innan. Så imorse vaknade jag nästan upp helt otrött. Fast mitt morgonhumör är detsamma, jag e typ alltid grinig och allmänt dryg på morgonen^^ Plus att Emil väckte mej lite för tidigt, men det får man ta.

Nu om en liten stund ska jag duscha och göra mej iordning, för jag ska följa Emil och mamma till Emils JuJutsu. Fast jag och mamma ska ta en runda på stan medan Emil övar in sina ''kunskaper''.
Sedan far vi väl hem och käkar nåt kanske, sedan far jag till Gnistan. Då har jag och Sarah våran splening vid halv 3, sedan far hon. Den lyckosten ska ju fara på Melodifestivalen. Jag hade ju oxå haft chansen, om inte talangtävlingen idag blivit inställd. Men sånt händer.

Nä nu måste jag duscha, om jag ska få följa med in till stan.
Hade!

ingen spelning imorrn!

För er som kanske kikat på min blogg och tänkte komma och kolla på talangtävlingen på Port 9 imorrn, ni kan glömma det. För den spelningen har blivit inställd, på grund av att det var för få anmälda.
Ville bara säga det :)

fredag kväll

Hejhej!

Orkar egentligen inte blogga, men känner att det behövs. Så det blir ett kort och snabbt inlägg.
Jag har inte hunnit sitta vid datan nåt idag, för direkt när jag slutade for jag till mormor och morfar. Vi for och handlade, sedan for vi hem till dom igen och åt. Sedan for jag och morfar till Gnistan, och förberedde allt inför teatern. Efter typ en halv evighet kom Sarah, och sedan hade vi våran spelning innan teatern började. Det gick rätt bra faktiskt. Och jag kom hem för en liten stund sedan. Vi har spelning imorron oxå, egentligen har vi två, men Sarah ska på melodifestivalen så det funkar inte :)

Nu orkar jag inte skriva mer, har sammanfattat dagen på ett ypperst bra sätt...höhö.

Hade!

torsdag

Hejhej!

Idag var det typ en asjobbig dag i skolan. Jag hade ont i huvet mest hela dan, och alla var dryga.
Men jag tänkte hela dagen att det e ju Fredag imorrn, så då gick det väl lite bättre. Men det gick fortfarande assegt hela dagen.
Vi hade engelska och svenska första lektionerna, vi satt typ och letade fakta om Storbritannien, eller jag och Eve gjorde det. När Eve skulle gå och hämta papper på en karta vi skrivit ut, så skrev jag ut en bild på en katt oxå. Men hon tog inte den bilden, så jag fick gå och hämta den. Höhö.

Sedan hade vi bild, drygt som bara den. Vi skulle rita av en sko och skugga den, men jag kan ju inte rita så det gick inge bra. Sedan hade vi lunch, typ vidrig soppa.
Sedan hade vi SO, vi skulle skriva om massa grekiska gudar, haha jag fattade inte nånting.

Sen hade vi träslöjd, jag satt och slipade en bräda typ hela lektionen.
Sen fick vi äntligen sluta. Så nu sitter jag här med huvudvärk. Ska nog vila en stund efter vi ätit, lägga mej i sängen och läsa lite.

jag måste pigga på mej lite inför helgen nu, fullsmockat schema. Alla helger i Februari kommer vara helt uppbokade, på grund av alla spelningar nu :) Imorron spelar EmmSa på Gnistan, på Lördag i Port 9 (jag har skrivit om den spelningen i ett tidigare inlägg) och på Söndag äre spelning på Gnistan igen :)

Nä gud, nu orkar jag inte skriva mer, ska kanske hjälpa till med maten eller göra matteläxan, som jag måste göra idag...

Hade!



Haha bara för jag älskar å leka med PhotoScape :)

onsdag kväll

Gör den om du älskar din klass!

Skådespelare: typ viktor och lina
Sångare: ludde
Musiker: edde å jag kanske?
Konstnär: cassi
En riktig Svensson: jeppe :D
Författare: ingen aning
Präst: haha typ jocke :D
Arbetslös: ludde (x
Advokat: joel
Politiker: jeppe å viktor
Fotbollsproffs: edde, anjelita, bella typ
Sån där som spårar folk: haha simon xd
Programledare: joel och simon
Gifta sig med någon som är rik och leva på det hela sitt liv: dom flesta kanske?

Modell: typ några tjejer

Fotograf: bella och eve typ

Läkare: jocke elr nån annan =)

Nobelpristagare: lugnt jeppe :D
Bolibompaledare: haha typ simon, viktor, eve och jeppe :D

<3

HAHA sorry jocke :)

reptider

Ja, för några veckor sedan pratade jag och några kompisar om att vi skulle starta ett band. Vi tyckte det var en bra ide, men det blev inge mer prat om det sedan. Men i Måndags tog vi upp det med musikläraren. Och då skulle hon kolla upp vilka lediga tider det fanns i musiksalen. Då kom vi fram till att vi ska få repa på Måndagar, 8.00 till 9.20. Då missar vi tyskan, men det är lätt att ta igen :) Jag har alltid velat starta ett band, men det hara aldrig blivit av. Men nu känns det grymt skönt när vi har fått en reptid.

Idag när jag kom hem från skolan såg jag på teve en liten stund. I en reklampaus visade dom en reklam om en mascara med vibratorborste. Det känns väldigt...konstigt. Tror dom att vi e så lataa
att vi inte orkar lägga på mascaran själva, utan måste ha vibration i borsten? Nä, inget jag skulle ha iallafall. Ni kan läsa om mascaran HÄR.

Nä, nu ska jag göra nåt vettigt, kanske göra matteläxan :)
Hade!


dagens låt

Dead By April - Promise Me




Älskar den här akustiska versionen :)

onsdag

Hejhej!

Idag slutade vi 2, asskönt. Vi hade projekt hela dagen, det var hur drygt som helst.
Halva dagen fick jag typ bara sitta och vänta på en dator, för allt mitt jobb ligger på datan.
Och när jag väl kommit in på datan, så dör nätverket. Och senare på dagen när jag skulle skriva ut massa papper så hittar den ingen skrivare. Det bästa som kunde hänt :) Jag var lite förbannad då kan jag säga, men jag har lugnat ner mej lite nu. Jag har tagit hem det mesta på ett USB, så kan jag göra klart det hemma.

Om en stund ska jag gå ner till Arnässkolan och hämta Emil från fritids, men jag e lat så jag tar sparken :)
Sedan ska jag laga mat åt han och mej, mamma jobbar och pappa e i Borgafjäll. Så jag ska laga mat, vi får väl se hur det går..
Sedan ska jag hjälpa Emil med läxan, och sen ska jag göra min egen läxa. Haha det här känns som en riktig pluggisdag, emn då tar man det väl lugnt nån annan dag istället, eller nåt.

Btw, för er som finns i Örnsköldsvik så är det en talangtävling i Port 9 på Lördag klockan 12. För er som har tid så kan ni ju komma och kika, jag och Sarah ska uppträda där då. Den som vinner får 2 biljetter till Melodifestivalen på Lördag kväll. Sarah har redan biljetter, så om vi vinner så far jag och Eve :) Men kom gärna och kolla om ni har tid och lust.

Nä, nu ska jag skriva ut papprena till projektjobbet, och sen ska jag fara och hämta Emil.
Vi hörs ikväll!

okeeeeej, gör barn

Haha, är våran klass pervers? Svar nej.

Haha, kolla på den här länken så får du se vad vi gjorde på mattelektionen idag. :)

tisdag

Hejhej!

Idag var det nog veckans drygaste dag. Haha det är bara Tisdag, men resten av veckan kan inte mäta sej med den här. På morgonen hade vi snörugby, det var rätt kul men lite drygt^^
Sedan hade vi matte. Sen dog jag. Nä, det gjorde jag inte, men det var såhär nära <__> Så nära var det.
Vi gjorde ett mattetest, med sammanlagt 440 tal, så nu förstår ni varför jag dog.
Sedan var det engelska, och jag hade engelskaprov. Jag fick veta resultatet direkt efteråt, det gick väl sådär. Men jag ska inte klaga.
Oj, nu märker jag att jag skrev lektionerna i fel ordning, men skitsamma ;p

Ikväll ska jag nog läsa lite, och kanske göra nåt annat. Jag har blivit helt uppslukad i Gossip Girl-böckerna, så jag måste läsa lite :)

Jaja, hade!

RSS 2.0