Chacha :-D Nu är jag och eve i bjästa, ...

Chacha :-D Nu är jag och eve i bjästa, hos några kompisar till Eves pappa. Vi ska sova över här oxå, kulkul :-) vi har ätit nyss, och nu diggar vi musik. Vi ska väl gå på nån majbrasa sen kanske, jag har ingen aning^^ hoppas det finns snygga killar här i bjästa (a) haha :-) nä nu ska jag kanske vara ner flumm med eve här, hade bra! <3


fredag



Nu har jag och Eve badat, askönt! Vi skrubbade ryggen, tvättade håret och massa annat :D
Så vi känner oss jättefräscha nu, det är ju bra eftersom det förhoppningsvis blir ös ikväll!
Som jag sa tidigare ska vi till Bjästa ikväll, det blir asbra hoppas jag.

Ska lägga upp en bild som Joel redigerade åt mej:






Asnajs (y)


Nä, nu ska jag och Eve hitta på nåt roligt, vi hörs!


fredag



Ja här sitter jag och har tråkigt. Eve är nästan vaken. Eller halvvaken. KUL. Jag vaknade 8, då väckte jag hon, men hon somnade efter 3 sekunder.
Men hon växer väl upp snart och inser att man inte kan sova bort hela dagarna :)
Ordet tönt tycker Eve är väldigt kul, enligt henne iallafall. Hon har ingen humor.



Bara för att jag gillar att lägag jupp bilder på mej och Mupp.

Nä nui ska jag få liv i Eve. Ha det bra!


torsdag



Nu sitter jag här med Mupp. Hon säger att hon ser ut som en Mupp. Det var därför jag skrev att hon heter Mupp.
Men nog om mej. HAHA. :D
Iallafall, så kom jag och Eve nyss tillbaka från COOP. Vi cyklade dit vid 9, och skulle köpa mjukglass. Men då sa käringen i kiosken där att dom hade stängt glassmaskinen. Då blev jag sur. Men vi köpte Magnum istället (L)
fatta vad kallt och blött det var ute. Osså fick jag och Eve damp och skrek hela vägen hem. haha jag är hes.

Men nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Videoblogga kanske? Isåfall så kommer det upp lite senare här isåfall ;)


torsdag

Här kommer lite låtar som ligger bland mina favoriter :)



Kom Änglar - Lars Winnerbäck





Sweet Jose Kills Me - Nomy




Bring Your Guns - Nomy




Elegi - Lars Winnerbäck





Cocaine (acoustic version) - Nomy





I Died By You - Nomy
(Countryversionen av den här låten är oxå grymt bra! Finns på Spotify)



Det är alla favoriter jag har just nu. Finns många andra låtar jag tycker är skitbra, men dom ligger inte högst upp om man säger så ;)

torsdag



Nu har vi helg, eftersom vi är lediga imorrn, asnajs :D
Jag är hos farmor och farfar nu, ska vara här typ tills Söndag. Eftersom päronen är i fjälls.
Vahettere...nu kom jag inte på vad jag skulle skriva. Ja just ja.
Imorrn äre ju sista April. Eventuellt ska jag följa med Eve till Bjästa, hennes pappa har typ kompisar som bor där nere. Haha jag är lite halvrädd för att vara nere i Bjästa, men jag ska inte ha fördomar mot alla andra Bjästabor.
Om jag inte far ner dit så far jag nog till Bonäset och badar vildmarksbad med Sarah :)

Måste tipsa om en bra Winnerbäck-låt.


Elegi- Lars Winnerbäck


Chacha :-D Nu har vi långrast till 1, as...

Chacha :-D Nu har vi långrast till 1, asskönt. Efter det har vi tyska till 2, hem ska vi kanske stanna efter skolan och repa med bandet. Vi får se hur det blir. Men nu ska jag vara social med allihop här, ha det bra! <3


Å shit. Vi har nyss haft världens jobbig...

Å shit. Vi har nyss haft världens jobbigaste mattelektion. Jag fattade ingenting, och jag är allmänt trög idag. Haha. Åsså är jag trött, astrött :-D men nu har vi rast till 10 över 2, sen har vi svenska till 3. Men jag bloggar sen när jag kommer hem tror jag. Vi får se. Hade bra! <3


Hejhej! Nu sitter jag nere i omklädnings...

Hejhej! Nu sitter jag nere i omklädningsrummet på gympan. Gympan börjar halv 9, så jag här typ inget och göra tills typ 25 över (x. Fast eve, elin och marion är här oxå, vi sitter och pratar om svenska hollywoodfruar :-D Nä nu ska jag vara social, vi hörs! <3


måndag



Jag är verkligen jättetrött. Jag måste sova känner jag.
Det blev inget låtskrivande, vi får ta det imorron istället :D Jag tror jag måste ut och springa imorn oxå. Får se hur det blir med det. Haha.

När jag samlat tillräckligt med pengar ska jag köpa en keyboard har jag bestämt. Äre nån som har nåt förslag på en bra keyboard? Förslag mottages gärna :D

Nä herregud, jag kan inte sitta längre, måste sova.



Those days I can't smile, dont even try. :)

Chacha :-D Nu sitter jag och eve i hennes...

Chacha :-D Nu sitter jag och eve i hennes säng och tittar på scrubs...och käkar glass. Jag kan säga att jag är dum som inte har smakat ben&jerrys förut. Nä nu ska jag fortsätta käka, även fart jag är asmätt och till spy :-) Hade bra! :-D


måndag



Projekt idag på skolan, kuuul. Eller inte. Men jag överlevde iallafall.

Är det bara jag som inte har smaka Ben&Jerrys-glassen? Det känns som jag är den enda som aldrig smakat den.
Men nu är Eve här, och vi ska bajka (cykla) till Coop. Jag ska fylla på mobilen, osså ska vi köpa Ben&Jerrys.



Iallafall, äre nån som kan komma på ett bra bandnamn till vårat band? :D Haha Blue Smoke e inte så fränt...
Vi ska skriva en låt ikväll förresten, bara så ni vet :)

Nä, nu ska vi sticka, vi hörs!



söndag










Jag kommer aldrig bli som er andra. Jag vill inte vara som er andra. Jag kör min stil, jag är mej själv. Jag skiter totalt i vad andra tycker. Jag är nöjd med mej själv, även fast jag vet att det finns dom som är smalare, snyggare, smartare än mej. Men jag är unik, och bryr mej inte ett skvatt om vad andra tycker och tänker.


Nu ska jag ta och sova, vi hörs!


söndag


Haha oj, vilken uppdatering :D Men jag har haft fullt upp hela helgen så jag har inte haft lust att sitta vid datan. Men ni får en snabb överblick av vad jag har hittat på i helgen.

Fredag:

Vi hade projekt hela dagen. Men vid halv 10 for jag, Eve och Joel in till stan. Vi gick in på Team Sportia och InterSport och ställde massa frågor om sportutrustningar. Vi for tillbaka till skolan vid 12, då hade vi matrast till 1. Sista timmen innan Elevens val hade vi våran gympalärare på lektionen. Haha han satt typ och babblade om massa bra artister, va ba ''aa, mm,, ja precis *___*''.Haha.

Eftersom vårt band skulle vara på Sliperiet klockan 3 för Soundcheck så fick vi hoppa över Elevens val och sluta 20 i 2, askalas :D Alla i bandet utom Edde cyklade in till stan då. Vi kom in 20 över 2, och satt inne i stan och babblade tills typ 10 i 3. Då gick vi ner till Sliperiet, men vi fick inte soundchecka föränn typ halv 5. Men det var tur för Edde kom från sitt utvecklingssamtal typ kvart över 4 eller nå sånt. Efetr det gick vi till Max och åt. haha fatta vad flumm vi var när vi gick dit. Alla åkte på varandras ryggar, haha (x. Men 7 började rockträffen iallafall, jag och Eve körde våran låt som fjärde band. Bandets låt körde vi som näst sista band, typ 26:e eller nå sånt. När det var slut så cyklade jag och Eve hem. Jag kom hem vid halv 11, och gick och la mej direkt typ.


Lördag:


Jag vaknade halv 8, för jag skulle äta. mamam skulle fara vid 9 och fira Sarahs mamma, så jag fick lov att äta då. Sarah kom cyklandes till mej vid 11, och vi pratade och gjorde iordning tältet vi skulle sova i. Vid 2-3 kom Eve, och då cyklade vi till Lomsjön, för vi skulle grilla och bada. Men det gick inte så bra att bada, för all is låg kvar på sjön :) Och vi höll på att frysa ihjäl, och Sarah försökte få upp en eld i 2 timmar utan att lyckas. Så vi luktade lagom mycket rök efteråt, haha. Vi cyklade hem sen för vi frös ihjäl, och då låg vi alla i tältet och snackade tills typ halv 8, då Eve for hem. Då gick jag och Sarah in och såg på teve tills typ 10, då gick vi ut till tältet och snackade i telefon tills typ...1? Haha länge var det iallafall. Shit vad kallt det var i tältet då, fast vi hade femtielva filtar.


Söndag:

Jag och Sarah vaknade typ halv 9, av att det var 3 miljoner plusgrader i tälet, för att solen lös på tältet. Vid 9 kanske gick vi in och åt frukost, sen duschade jag osså cyklade vi till Sarah. När vi kommit fram märkte vi att Sarah hade tappat sin jacka som låg på pakethållaren. Så Jörgen fick skjutsa oss och åka sakta för att se om den låg i diket. Vi hittade den typ aslångt bort, haha. Men Sarah duschade och sen cyklade vi in till stan. Sarah köpte kläder och solglasögon, osså åt vi på SubWay. Vi cyklade hem vid halv 5, osså käkade vi godis och kollade på Svenska Hollywoodfruar. Jag cyklade hem vid 7. Sen dess har jag städat.

Oj, nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorrn! :D


torsdag



Hade ingen lust att blogga igår, så berättar lite kortfattat om gårdagen.

Jag hade skrivit upp här i bloggen att jag skulle ut och springa, men tyvärr blev det inte så. Igår på skolan bestämdes det att vårt band skulle spela på en såkallad ''Kulturafton'' på skolan igår kväll. Och det tyckte vi var en bra ide', så vi gjorde det. Det var några stycken från skolan som spelade och sjöng och allt sånt. Så det blev ingen joggingtur igår.

Idag avr det en tör dag på skolan. Vi skulle egentligen ha musik, men då kom andra gruppen och sa att dom skulle ha musik, så vi fick ha bild istället. Kul! :D Eller inte. Jag verkligen HATAR bild. Fast vi fick ju ha bandrep i slutet av dagen, men ändå.

Och i morron är det äntligen dags för Sliperiet! :D Längtar som fan. Vi ska var där vid 3 för ljudkoll och så, så vi får nog sluta lite tidigare (hoppas jag) så vi hinner cykla in till stan. Edde kommer lite senare för han har typ utvecklingssamtal, så när han kommer in så käkar vi väl på stan. Det börjar 7, så alla i övik kommer då? :)

På tal om utvecklingssamtal, så har jag det ikväll. Här hemma klockan 8. Jag har aldrig gillat utvecklingssamtal, och gillar det inte nu heller. Förstår egentligen inte varför jag inte gillar det, jag har aldrig fått skäll, bara bra kritik. Men gillar det ändå inte. Så önska mej lycka till :D

Nu ska jag fortsätta städa, vi hörs!


tisdag



Nu har jag kommit hem från Björna. Det var otroligt kul, även om man var lite smånervös ;)
Det var typ hur många band som helst som spelade, kan ju säga att alla band inte lät fint, haha.
Det var ett abnd som körde Jaded med Takida, den låten brukar jag känna igen hur lätt som helst. Men jag fick lov att fråga en kompis vilken låt det var, efter jag fått reda på att det var den låten fick jag lov att gå ut. Dom mördar ju låten :(

Vi ska även spela på rockträffen på Sliperiet på Fredag kväll. Alla som bor i Övik ska komma dit klockan 7 på fredag kväll, det är ingen avgift, helt gratis, det är bara att komma :D
'
Nä nu måste jag städa och dammsuga övervåningen innan mamma kommer hem, jag har lovat att göra det. Annars blir hon inte glad på mej...;)

Hörs sen!


tisdag



Shit. Jag börjar faktiskt bli lite nervös. Men jag håller på att intala mej själv om att det ska gå bra.
Ni som inte fattar vad jag pratar om, så är det rockbandsträff i Björna hela dagen idag. Vårat band ska köra en låt, och jag och Eve ska köra en låt. Vi ska köra låten jag la ut i förra inlägget, ''Skin'' med ras Cricket. Med bandet ska vi köra ''Promise Me'' med Dead By April. DEn akustiska versionen då, vi kör inte dödsmetall :D

Jag brukar aldrig vara nervös, och jag som har stått på scen så många gånger förut. Dumma mej. Det brukar ju gå bra näär jag inte är ett dugg nervös. Ska jag tolka det här som att det ska gå dåligt? Nä, det kommer gå jättebra.
Jag ska kolla om våran musiklärare (som oxå kommer vara där) kan filma eller nåt, jag måste byta batterier i kameran först.

Nä nu måste jag äta om jag ska hinna. Bussen till Björna går halv 9 från skolan, men jag måste dit lite innan så ajg hinner skriva ut texten på låten. Skrivarn funkar inte här hemma :(
Nu ska jag äta frukost, meddelar sen hur det gick :D


måndag


Nu kom jag nyss hem från både en joggingtur och en cykeltur. Jag joggade medan Emil cyklade bredvid, sen när jag kom hem tog jag cykeln och ''powercyklade'' en sväng. Det är nu man märker att man borde träna lite mer...haha :D Jaja, det känns grymt skönt nu när man har gjort det iallafall. Jag tror jag bestämmer nu direkt att jag MÅSTE ut och jogga på Onsdag. Så, nu har jag sagt det, finns ingen återvändo :O



Det är den här låten jag och Eve ska köra på rockbandsträffen imorn, grymt kul ska det bli! Är inte nervös än, men det kommer väl kanske imorn ;)

Nu ska jag duscha och städa lite, vi hörs!


måndag


Nu har jag kommit hem från skolan. Vi slutade egentligen 20 över 2, men vårt band stannade kvar tills typ 10 över 3. Jag åt blåbärssmoothie när jag kom hem, asgott! :D

Nu ska jag hjälpa till med maten, det hörs som det ska bli pannkaka, ska kolla ;) hörs sen!




söndag

Gårdagens middag:





Dagens middag:




Haha, vi har faktiskt cyklat/gått till Coop varje dag nu i helgen, så lite kalorier har vi förbrännt av det vi ätit i helgen ;)

söndag



Jag och Eve har precis kommit hem från Coop (igen), vi köpte 2 smoothiepåsar till. Vi är seriöst beroende, haha. Så vi ska göra en exlusiv middag idag, menyn kommer nedanför:



Jag tycker den ser ytterst god ut!

Efter vi ätit ska vi nog bara slappa och göra ingenting, vi ska nog träna till rockbandsträffen i Björna på Tisdag. Det kommer bli kung! Men nu ska vi hugga in på förrätten, vi hörs! :)


söndag



Jag vaknade nyss av att Simon väckte mej ghenom att spruta vatten från en sån där vattenspruta i mina ögon...godmorron på er oxå :)
Jag e fortfarande astrött, men Simon och Eve står nere och gör frukost, då blir jag lite piggare och gladare. Särskilt när jag hör att det ska bli smoothie ;)

Nä, jag ska nog klä på mej och kanske hjälpa till lite med frukosten, vi hörs!


lördag



Nu sitter jag, Eve och Simon i lillhuset. Sarah for hem vid 7, för hon ska fira hennes mamma imorrn. Och Simon kom hit vid typ 4, och han ska sova här inatt :) Och alla 3 ska trängas i en säng...;) haha nä jag skojja, vi har faktiskt 2 sängar, stor skillnad jag vet :D
Jag och Eve har nyss duschat, fatta vad skönt de va, särskilt när man varit astrött och blivit drogat på hårspray och tändstickor.
Nä, nu ska vi fortsätta göra typ...ingenting. :D

Btw, Blue Smoke är snart vårt officiella bandnamn :D (y)


lite bilder från lillhuset :D










.



''Vill du ha volym i håret utan massa produkter? Gör som Sarah och ställ dej upponer :)''

lördag


Nu sitter jag, Bajsapan och Pöve här och har nyss gjort iordning oss. Vi somnade typ vid 3, osså vaknade vi runt 9. Haha jag orkade inte sova längre, inte dom andra heller tydligen.
Iallafall så gjorde vi VÄRLDENS GODASTE smoothie till frukost! Vi köpte bär igår på coop, det var frysta i små påsar med jordgubbar, banan och blåbär. Då mixade vi det med yougurt och socker, ASgott :D

Nu ska vi typ fara till Coop igen (haha) för att handla...typ smoothiebär och mer yougurt :)
Ska kolla om vi kan låna min fasters cykel så har vi 2 cyklar iallafall =)
Sarah vill hemskt gärna köra kurragömma på Coop, så vi gör väl det oxå...osså ska vi köpa mjukglass. Eller jag sak det iallafall ;)

Så, vi ska typ fara nu tror jag. Eller vi får se. Jag är inte riktigt säker. Men vi hörs!


fredag


Nu sitter jag, Eve och Sarah i lillhuset. Strax innan 7 gick vi till Coop och storhandlade, haha det blev 3 Coop-kassar med mat och snacks :D Haha vi behöver inte vara hungrig iaf =) Osså åt vi årets första mjukglass där oxå, skitgott! ;) Vi kom hem vid 9- halv 10 typ, då åt vi chips och såg på teev lite grann. Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, Sarah försöker göra nån ''utsökt'' smoothie, den smakar plastburk :) Fast hon gör en ny nu med glass i, den kanske smakar lite bättre :D

Nä, nu ska vi fortsätta flumma, vi hörs! puss!


fredag



Idag var skolan rätt rolig. Inte så dryga lektioner iallafall :D
Vi hade rep med bandet idag igen, nu låter det skitbra faktiskt, när vi fått ordning på låten. Jag och Eve ska ju köra en låt själv, men vi vet inet vilken låt vi ska ta :O Börjar få småpanik, haha. Men vi har ju hela helgen på oss, skönt!

Jag ska äta alldeles strax, sen ska jag packa och fara ut till Överön. Jag och Sarah ska vara där hela helgen, så det ska bli askul :D Om det är fint väder imorn ska vi kanske grilla så, får se hur det går ;)

Nä, nu ska jag äta lite, vi hörs!



Osminkad,^^


torsdag



Föreläsningen med Mia Törnblom var jättebra! Jag tycker oftast man bara blir uttråkad när folk står och babblar om självkänsla och sånt, men jag lyssnade hela tiden. Sjukt intressant, alla måste läsa hennes böcker :)

Imorron kväll ska jag, Eve och Sarah vara i lillhuset hela helgen, skojskoj :D Fast Sarah måste åka hem på Lördag kväll, men det blir roligt ändå. Om vi hittar nån grill ute hos Farmor så ska vi eventuellt grilla på Lördag kväll. Haha hur ska detta sluta? Det kommer bli skogsbrand, garanterat ;)

Innan jag glömmer det, så ska vårat band spela på en rockträff i Björna nu på Tisdag :D Det ska bli skitkul, vi ska köra ''Promise Me'' av Dead By April. Skitbra låt. Även jag och Eve ska köra en låt själva, men vi vet bara inte vilken låt vi ska ta, haha.

Nä, nu ska jag ta och sova, vi hörs imorgon ;)


torsdag



Idag hade vi projekt på skolan, drygt som satan men aja. Jag och Eve ringde till InterSport och Team Sportia, så nästa fredag ska vi göra studiebesök hos dom och ställa lite frågor och jämföra osså vidare.
Men nu håller jag på att göra mej iordning, jag och mamma ska fara på föreläsning klockan 6, så jag ska fixa mej nu :)

Men nu ska jag fortsätta, vi hörs!


onsdag


Jag bloggade med mobilen tidigare idag, men det verkar inte ha kommit upp. Så om ni ser något inlägg komma upp senare idag som handlade om skolan så äre bara det inlägget som kommer upp ;)

Men idag slutade vi 2, skönt! Efter jag kom hem fikade jag lite, och såg på teve och sånt typ. Efter middagen cyklade jag och Emil till mormor och morfar. Där fikade vi, och pratade lite. Men Emil blev less rätt snabbt och ville hem, så då cyklade vi hem. Vi kom hem för en halvtimme sen så jag har inte hunnit gjort så mycket mer.

Imorron ska jag och mamam på en föreläsning med Mia Törnblom. Hon ska prata om självkänsla och massa sånt. Ska bli kul! :)



Den här boken fick jag av mamma för ett tag sen. Den är rätt så bra =)

Ja, vi hörs!

Hejhej :-D Nu är vi hos eve, och vi ska f...

Hejhej :-D Nu är vi hos eve, och vi ska färga håret på varann :-) Jag lägger upp bild sen hur det blir :-D Pusshej (:


tisdag



Nu har jag kommit hem från skolan, elr jag har hunnit äta middag (?) av nån anledning oxå. Men jaja :D
Nu ska jag och Eve baka nåt gott. Det är ju tur att vi gör det, så vi inte bakar nåt äckligt ;)
Jaja, vi hörs sen :D Hade bra, pusshejj ;)


Hejhej :-D Nu sitter jag och har nyss byt...

Hejhej :-D Nu sitter jag och har nyss bytt om till gympakläder^^ gympan börjar halv 9, så jag ska strax gå ut :-) Sen har vi livskunskap, engelska, lunch, matte och svenska :-D Vi hörs sen, puss! ;-)


bilder från påsklovet 2010







På bilden ovanför var vi 11 skotrar plus pulka tillsammans och for till en stuga :)












måndag



Shit, asdålig uppdatering. Men jag har inte haft nåt internet uppe i fjälls, jag var ju där hela påsklovet.
Men nu har jag internet, och uppdetaringen ska bli bra mycket bättre :D

Idag var det ju första dagen efter påsklovet. Det var rätt kul att träffa vissa klasskompisar, men inte själva lektionerna. Osså skulle hela klassen väga sej, mäta sej och kolla ryggen. Det var hemskt, haha. Min rygg är fortfarande sned, inte lika sned som typ i 4:an, men fortfarande sned.

Idag när jag kom hem från skolan så satt jag mej vid datan en stund, spelade gitarr och röjde undan på rummet.
Sedan åt jag, och efter det for jag och cyklade ett tag.

Nu ikväll ska jag inte göra så mycket, typ titta på teve :)

I nästa inlägg kommer det bilder från fjälls :D

Puss!


RSS 2.0