söndag


Haha oj, vilken uppdatering :D Men jag har haft fullt upp hela helgen så jag har inte haft lust att sitta vid datan. Men ni får en snabb överblick av vad jag har hittat på i helgen.

Fredag:

Vi hade projekt hela dagen. Men vid halv 10 for jag, Eve och Joel in till stan. Vi gick in på Team Sportia och InterSport och ställde massa frågor om sportutrustningar. Vi for tillbaka till skolan vid 12, då hade vi matrast till 1. Sista timmen innan Elevens val hade vi våran gympalärare på lektionen. Haha han satt typ och babblade om massa bra artister, va ba ''aa, mm,, ja precis *___*''.Haha.

Eftersom vårt band skulle vara på Sliperiet klockan 3 för Soundcheck så fick vi hoppa över Elevens val och sluta 20 i 2, askalas :D Alla i bandet utom Edde cyklade in till stan då. Vi kom in 20 över 2, och satt inne i stan och babblade tills typ 10 i 3. Då gick vi ner till Sliperiet, men vi fick inte soundchecka föränn typ halv 5. Men det var tur för Edde kom från sitt utvecklingssamtal typ kvart över 4 eller nå sånt. Efetr det gick vi till Max och åt. haha fatta vad flumm vi var när vi gick dit. Alla åkte på varandras ryggar, haha (x. Men 7 började rockträffen iallafall, jag och Eve körde våran låt som fjärde band. Bandets låt körde vi som näst sista band, typ 26:e eller nå sånt. När det var slut så cyklade jag och Eve hem. Jag kom hem vid halv 11, och gick och la mej direkt typ.


Lördag:


Jag vaknade halv 8, för jag skulle äta. mamam skulle fara vid 9 och fira Sarahs mamma, så jag fick lov att äta då. Sarah kom cyklandes till mej vid 11, och vi pratade och gjorde iordning tältet vi skulle sova i. Vid 2-3 kom Eve, och då cyklade vi till Lomsjön, för vi skulle grilla och bada. Men det gick inte så bra att bada, för all is låg kvar på sjön :) Och vi höll på att frysa ihjäl, och Sarah försökte få upp en eld i 2 timmar utan att lyckas. Så vi luktade lagom mycket rök efteråt, haha. Vi cyklade hem sen för vi frös ihjäl, och då låg vi alla i tältet och snackade tills typ halv 8, då Eve for hem. Då gick jag och Sarah in och såg på teve tills typ 10, då gick vi ut till tältet och snackade i telefon tills typ...1? Haha länge var det iallafall. Shit vad kallt det var i tältet då, fast vi hade femtielva filtar.


Söndag:

Jag och Sarah vaknade typ halv 9, av att det var 3 miljoner plusgrader i tälet, för att solen lös på tältet. Vid 9 kanske gick vi in och åt frukost, sen duschade jag osså cyklade vi till Sarah. När vi kommit fram märkte vi att Sarah hade tappat sin jacka som låg på pakethållaren. Så Jörgen fick skjutsa oss och åka sakta för att se om den låg i diket. Vi hittade den typ aslångt bort, haha. Men Sarah duschade och sen cyklade vi in till stan. Sarah köpte kläder och solglasögon, osså åt vi på SubWay. Vi cyklade hem vid halv 5, osså käkade vi godis och kollade på Svenska Hollywoodfruar. Jag cyklade hem vid 7. Sen dess har jag städat.

Oj, nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorrn! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0