torsdag



Hade ingen lust att blogga igår, så berättar lite kortfattat om gårdagen.

Jag hade skrivit upp här i bloggen att jag skulle ut och springa, men tyvärr blev det inte så. Igår på skolan bestämdes det att vårt band skulle spela på en såkallad ''Kulturafton'' på skolan igår kväll. Och det tyckte vi var en bra ide', så vi gjorde det. Det var några stycken från skolan som spelade och sjöng och allt sånt. Så det blev ingen joggingtur igår.

Idag avr det en tör dag på skolan. Vi skulle egentligen ha musik, men då kom andra gruppen och sa att dom skulle ha musik, så vi fick ha bild istället. Kul! :D Eller inte. Jag verkligen HATAR bild. Fast vi fick ju ha bandrep i slutet av dagen, men ändå.

Och i morron är det äntligen dags för Sliperiet! :D Längtar som fan. Vi ska var där vid 3 för ljudkoll och så, så vi får nog sluta lite tidigare (hoppas jag) så vi hinner cykla in till stan. Edde kommer lite senare för han har typ utvecklingssamtal, så när han kommer in så käkar vi väl på stan. Det börjar 7, så alla i övik kommer då? :)

På tal om utvecklingssamtal, så har jag det ikväll. Här hemma klockan 8. Jag har aldrig gillat utvecklingssamtal, och gillar det inte nu heller. Förstår egentligen inte varför jag inte gillar det, jag har aldrig fått skäll, bara bra kritik. Men gillar det ändå inte. Så önska mej lycka till :D

Nu ska jag fortsätta städa, vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Mia

Lycka till ikväll och Du är BÄST <3

2010-04-23 @ 10:38:07
URL: http://scrapmia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0